Irodánkról
Általános információk
Szálláshelyek: válasszon települést
Balatonfüred Csopak Balatonfűzfő Balatonudvari

Általános információk

 

 

Minden szálláshelyet kódszámmal jelöltünk, érdeklődés és foglalás esetén kérjük szíveskedjen erre hivatkozni.

A szálláshelyek magántulajdonban vannak, berendezésük a tulajdonos ízlésének megfelelő. Részletes ismertetésük a kódszámok és fotók mellett található.

A feltüntetett távolságok becsült adatok.

 

Az árak a szálláshely éjszakánkénti árát jelentik a leírásában megadott létszámra vonatkoztatva. Az árak változtatásának jogát fenntartjuk. Ilyen esetben a foglalástól való elállás lehetőségét biztosítjuk.

Áraink tartalmazzák a szálláshely bérleti díját, a víz, áram, ágynemű és végső takarítás költségét.

1 -3 éjszakás igénybevétel esetén egyedi árat számolunk. A foglalások fentartásához előleget kérünk. 30 napon belüli lemondás esetén az előleg összege nem jár vissza.

Járulékos költség:

idegenforgalmi adó: aktuális helyi Önkormányzati rendelet alapján18 év felett

  - 18 év alatt ingyenes

 

A szálláshelyeket az érkezés napján 14.00 órától lehet elfoglalni és a távozás napján délelőtt 10.00 óráig kell elhagyni.

 

A szálláshelyeket kérjük szíveskedjenek rendeltetésszerűen használni, az esetlegesen okozott károkért a bérlő anyagi felelősséggel tartozik. Esetenként kaució letétele szükséges.

A szálláshelyeken a megadott, illetve bejelentett, kifizetett létszám fölött más személyek csak külön megállapodással tartózkodhatnak.

 

Tájékoztató:

A 2 ágyas szobák berendezése lehet: francia ágy, kihúzható ágy vagy 2 heverő.

Pótágy általában heverő, de lehet úgynevezett vendégágy is.

A konyhák, főzőfülkék alapfelszereltségéhez tányér, pohár, evőeszköz, főzőedény, hűtőszekrény, főzési lehetőség (sütő nem mindenütt) tartozik.

Irodánk fenntartja magának a jogot, hogy amennyiben az előre lefoglalt szálláshelyet a vendégek részére bármely okból nem tudja biztosítani, úgy a vendégeket a lefoglalthoz hasonló szálláshelyen helyezze el. Az iroda a vendégeket a felmerült körülményről annak felmerülése után lehetőség szerint azonnal értesíti. (Kivéve, ha a körülmény az érkezés napján derül ki. Ebben az esetben a vendégeket érkezéskor tájékoztatja.) Amennyiben a felkínált lehetőséget a vendégek nem fogadják el, az iroda kártérítési kötelezettsége a vendégekkel szemben a befizetett előleg visszafizetéséig terjed. Egyéb kártérítés az irodával szemben nem érvényesíthető. Megkezdett üdülés esetén történő lemondáskor 2 nap stornó díjat számolunk. Irodánk fenntartja a jogot a tulajdonosok esetleges szezon közben történő árváltoztatásának vendégek felé történő érvényesítésére.

  

 

Háziállat: foglaláskor kérjük jelezze, mert nem mindenütt lehetséges! A szálláshelyekre csak a bejelentett állat vihető be. Díja 1000 -1500 Ft/nap